Geluid / PA

Geluidsverhuur
Flashback verzorgt sinds 1984 allerlei geluidsondersteuning op diverse gelegenheden en evenementen. 
Als het met geluidversterking en/of opname in de vorm van muziek of stem te maken heeft bent u bij ons aan een ervaren adres. 

Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van bandartiesten, bands, drive-in shows, radiouitzendingen op locatie en collega geluidsverhuurbedrijven waar wij regelmatig extra PA, roadies/stagehands, licht en/of geluidsman(nen) aan verhuren.

Wij verhuren complete sets licht, geluid en/of special effects inclusief bediening.
Alle sets geluid zijn samengesteld uit gerenommeerde merken apparatuur en zijn voor diverse doeleinden inzetbaar, te denken valt aan de uitversterking van bandartiesten, bands, artiestenavonden en dergelijke.
Deze sets zijn inzetbaar voor binnen en buitenevenementen en variëren in vermogen van circa 800 tot 8000 Watt.
Tevens zijn deze sets uit te breiden met o.a. monitorlines t.b.v. bands en 100 volt omroepsystemen t.b.v. sportevenementen en braderiën.

Studio
Bij FC Sound beschikken we ook over een demostudio welke onder meer gebruikt wordt voor het inzingen van orkestbanden t.b.v. (demo) cd's.
Voor beginnende artiesten hanteren wij een vriendelijke prijs per uur of per demo, dit eventueel in combinatie met de verkoop van één of meerdere orkestbanden.
Ons aanbod orkestbanden is hoofdzakelijk in eigen studio vervaardigd. Hiervoor gebruiken wij al sinds eind jaren 80 de betere midi apparaten en voor de mastering een Fostex tapedeck en een Tascam DATrecorder, alleen de Atari is sinds eind jaren 90 ingeruild voor meerdere PC's waarop we nog steeds werken met Cubase VST en Cubase SX voorzien van o.a. 36 sporen harddisk recording.
Omdat het door de hoeveelheid van orkestbanden ondoenlijk is om alle titels op de website te vermelden, kunt u het beste contact met ons opnemen indien u een orkestband zoekt. In principe hebben wij alles in huis en zo niet, dan kan deze gemaakt worden!

 

HomeGeluid / PADrive-inSet Up'sFoto'sPrijzenAlgemene voorwaardenRiderLinksContact